Factoring

Factoring is een populair alternatief voor financiering voor ondernemers en bedrijven. Factoring is het verkopen van je facturen aan een factoringmaatschappij. Ze betalen binnen 24 uur het bedrag uit, waardoor je snel geld hebt zonder de risico’s van wanbetaling. Factoring is erg geschikt voor middelgrote en kleine bedrijven. Factoring is ook geschikt voor freelancers die moeten wachten op betaling nadat het werk klaar is. Een prima oplossing voor het Belgische KMO.

Of neem rechtstreeks contact op

Debt Sale

Als u uw debiteurenportefeuille wilt opschonen, uw werkkapitaal wilt optimaliseren of u wilt uw organisatie niet teveel belasten met het intensieve proces om vervallen facturen betaald te krijgen, dan is Debt Sale wellicht een serieuze optie voor u. ‘Debt sale’ betekent letterlijk ‘schulden verkoop’. Of ‘verkoop van vorderingen’.

Of neem rechtstreeks contact op

Credit Managers

Optimalisatie van uw werkkapitaal. Nextfactor doorziet het hele proces van “order to cash”.

Soms is Debt Sale (verkoop) niet direct mogelijk omdat uw debiteuren gedurende een lange periode te weinig aandacht hebben gekregen. In die situaties laten we één of meerdere ervaren credit managers op een intensieve wijze werken op uw debiteurenportefeuille. Dit zal op korte tijd een positief effect hebben op uw werkkapitaal omdat debiteuren zullen betalen. Na enkele maanden van dit intensieve beheer is de resterende portefeuille mogelijk wel geschikt voor debt sale (verkoop).

Of neem rechtstreeks contact op

Asset Managers

Asset Managers staat voor het inrichten en opvolgen van afspraken met uw incasso partners.

Niet alleen het maken van de juiste afspraken en deze adequaat opvolgen is van belang. U moet er ook voor zorgen dat uw incassopartners hun werk goed kunnen doen. Wij zijn specialist is het bewaken en opvolgen van gemaakte afspraken met uw incassopartners zoals incasso kantoren, (incasso) advocaten en gerechtsdeurwaarders.

Of neem rechtstreeks contact op

Debt Sale Managers

Vervallen vorderingen verkopen? Wij analyseren, bereiden het proces met u voor en zorgen voor aanbiedingen.

Uw vervallen vorderingen verkopen vraagt om een planmatige aanpak. Wij weten precies hoe u dit moet organiseren om het beste resultaat te behalen. De prijs (uw verkoopopbrengst)  is daarbij belangrijk maar zeker niet het enige. Wij hebben veel ervaring en adviseren u graag in dit proces. Nagaan of Debt Sale voor u interessant is? Bel ons gerust.
Of neem rechtstreeks contact op